Heruitgave van de Rechter Tie Mysteries

 

In mei 2003 verschenen de eerste twee delen van de voorgenomen heruitgave van de Rechter Tie Mysteries. Het lag in de bedoeling dat in de loop van ongeveer vijf jaar alle 17 delen opnieuw zouden verschijnen, in een vormgeving die gebaseerd was op de oorspronkelijke uitgave uit de jaren '50 en '60.

Door omstandigheden is voortzetting van de reeks hierna gestaakt.

Dat maakt de wél verschenen delen natuurlijk des te begerenswaardiger voor de ware liefhebber. Daarom hieronder alsnog uitgebreide informatie hierover.

Heruitgave van de gehele reeks is inmiddels overgenomen door Overamstel uitgevers.

Fantoom in Foe-lai

 

Rechter Tie wordt bij aankomst in Foe-lai, op zijn eerste post als magistraat, geconfronteerd met drie moordzaken. De eerste is de moord op zijn voorganger, die in zijn werkkamer op raadselachtige wijze is vergiftigd. Daarna verdiept hij zich in het lot van een vrouw die kort na haar huwelijk dood wordt aangetroffen. Een geheimzinnige samenzwering van rijke reders, een drijvend bordeel en een oude tempel vormen het toneel voor de derde moord. Voordat Rechter Tie en zijn drie assistenten erin slagen het duistere net van hebzucht en geweld in Foe-lai te ontwarren, moeten zij afrekenen met moordenaars en mooie, maar even meedogenloze vrouwen, in een wereld waar stille krachten schijnen te overheersen.

Formaat: 13 x 19,5 cm.

Omvang: 216 pagina’s.

Genaaid, in slappe omslag met flappen.

Met tien tekeningen van de hand

van Robert van Gulik.

ISBN 90 70399 46 6

Prijs: € 24,00

Formaat: 13 x 19,5 cm.

Omvang: 186 pagina’s.

Genaaid, in slappe omslag

met flappen.

Met tien tekeningen van de hand van Robert van Gulik.

ISBN 90 70399 47 4

Prijs: € 24,00

Uitgeverij Ravenberg Pers - Paasberg 26 - 6862 CC Oosterbeek. - Tel. (026) 3336239

Bestelinformatie

 

U kunt bestellen door ons een e-mail te sturen met de gewenste titel(s) en het gewenste aantal. Het is belangrijk dat u daarbij tevens vermeldt waar de bestelling naar toe moet worden gestuurd. Wij reageren daarop z.s.m. met een bevestiging, waarin wij u de totale kosten mededelen, alsmede de manier waarop u ze kunt voldoen. Wij berekenen altijd € 2,50 extra, als bijdrage in de verzendkosten. Onmiddellijk na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling verzonden.

 

welkom  /  bibliofiel  /  kunst/literatuur  /  poëzie  /  diversen  /  rechter tie  /  restanten  /  e-boeken  /  contact

© 2006 Koos van Tol

bijgewerkt: november 2023